

EK-Classic CPU Su Bloğu 115x/20xx D-RGB, modern Intel işlemciler için üst düzey, kaliteli bir CPU su bloğudur. Temel meraklıların ve talepkar kullanıcıların ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılayacak, piyasada kendini kanıtlamış klasik bir tasarıma sahiptir! Modern estetik talebe uyum sağlamak için adreslenebilir D-RGB LED aydınlatma kullanır.
EK-Classic CPU Su Bloğu 115x/20xx D-RGB su bloğu, ödüllü EK-Supremacy CPU su bloğu soğutma motorunun basitleştirilmiş bir revizyonunu kullanır ve performans ve optimum soğutma sıvısı akışı için daha fazla ince ayar yapılır! Düşük hidrolik akış kısıtlaması, bu ürünün daha yüksek performans elde ederken daha sessiz çalışma için daha zayıf su pompaları veya daha düşük pompa hızları kullanan kurulumlarda kullanılmasını sağlar! Su bloğu ayrıca standart 3 pimli 5V D-RGB başlığına bağlanan gelişmiş, adreslenebilir bir RGB yıldırım uygulamasıyla birlikte gelir.
Bloğun üst kısmı CNC ile işlenmiş yüksek kaliteli akrilik camdan yapılmıştır. Her EK-Classic CPU Su Bloğu 115x/20xx D-RGB su bloğu, piyasada mevcut olan en saf bakırdan yapılan ve nikel elektrokaplama ile işlenen, hassas şekilde işlenmiş bir bakır tabanla (bazen "soğuk plaka" olarak anılır) gelir.
Bu ürün, tüm büyük anakart üreticilerinin popüler RGB senkronizasyon teknolojileriyle uyumludur. 3 pimli LED konektöründeki ok işareti, D-RGB (A-RGB) başlığındaki +5V işaretiyle hizalanmalıdır. LED şeridini seçtiğiniz başka bir LED şeridi ile değiştirmek için iki vidayla monte edilen LED şerit kapağını kolayca çıkarabilirsiniz.
Technical specifications:
- D-RGB cable length: 30cm
- D-RGB connector standard 3-pin (+5V, Data, Empty, Ground)
CPU socket compatibility:
- Intel LGA-1200 /1700 (Kutu yanında backplate uyumlu gönderilecektir)
- Intel LGA-1150/1151/1155/1156
- Intel LGA-2011(-3)
- Intel LGA-2066
Enclosed:
- EK-Classic CPU Water Block 115x/20xx D-RGB CPU block
Developed in the EU.
LÜTFEN AKLINIZDA BULUNDURUN:
Nikel kaplı su bloğunuzun hasar görmesini önlemek için korozyon, kireç ve biyolojik inhibitörler içeren özel olarak tasarlanmış soğutma sıvılarının kullanılması zorunludur! EK, soğutma sıvıları bölümünde bu tür ürünlerden bir seçki sunuyor.
3 pimli LED konektöründeki ok işareti, D-RGB başlığındaki +5V işaretiyle hizalanmalıdır.