

Yeni FLT 80 serisi EK-Quantum Kinetic FLT D5 pompa-rezervuar üniteleri! Yeni Kinetic kombo üniteler, EK Quantum Line ürün grubunun bir parçasıdır ve sofistike adreslenebilir D-RGB aydınlatma uygulaması ve gerçek bir D5 pompası ile birlikte gelir! Ünite, kurulum sırasında maksimum esneklik için standart 120 mm ve 80 mm fan montaj deliklerine sahiptir. Ünitenin yan tarafında, ayrı olarak satılan EK-Loop Uni Pump Rezervuar Braketlerinde de bulunan 65 mm aralıklı iki M4 dişli vida deliği daha vardır. Rezervuar, kullanıcıların sıvı soğutma döngüleri için en uygun kurulumu seçebilmeleri için toplam yedi G1/4" bağlantı noktasıyla donatılmıştır.
EK-Quantum Kinetic FLT 80 D5 PWM pompa-rezervuar ünitesi, maksimum 3,9 metreye kadar kafa basıncı ile saatte 1500 litre akış hızı sağlayabilen, Avrupa'da yapılan gerçek bir D5 pompa ile donatılmıştır!
Bu birleşik birim, küçük form faktörlü yapılar için veya alanın sınırlayıcı bir faktör olduğu her yerde mükemmeldir. Üstte üç standart G1/4" bağlantı noktası ve bunların 4'ü combo'nun sol tarafında bulunur.
Rezervuar, üstün kaliteli akrilik malzemeden üretilmiştir, mükemmel şekilde işlenmiştir, sızdırmazlık ise kaliteli bir EPDM o-ring ile gerçekleştirilir. Rezervuarın yanında, altına Adreslenebilir D-RGB LED şeridinin yerleştirildiği siyah eloksallı alüminyum bir kapak bulunur. Doğru LED uygulaması, EK'nin ana odak noktalarından biridir, böylece mümkün olduğunca az sayıda görünür "LED sıcak noktası" vardır.
Teknik özellikler:
- Boyut (YxGxT): 120x80x82mm (montaj sistemi ile 92mm kalınlığında)
- D-RGB konektörü 3 pimli 5V dijital LED başlığı (Pin çıkışı: +5V, D, Engellenmiş, Toprak)
Pompa elektriksel ve mekanik özellikleri:
- Motor: Elektronik olarak değiştirilen küresel motor
- Anma gerilimi: 12V DC
- Güç tüketimi: 23W
- Maksimum basınç yüksekliği: 3,9m
- Maksimum akış: 1500L/saat
- Maksimum sistem sıcaklığı: 60°C
- Malzemeler: Paslanmaz çelik, PPS-GF40, EPDM O-ringler, Alüminyum oksit, taş kömürü
- Güç konektörü: SATA gücü ve 4 Pinli PWM FAN konektörü
Operasyonel rejim:
- PWM görev döngüsü: ~ %20-100
- Varsayılan davranış: PWM geri besleme sinyali olmadığında %100 görev döngüsünde çalışır
Kutu İçeriği:
- EK-Kuantum Kinetik FLT 80 PWM D5 D-RGB
- Montaj mekanizması
- 7 × G1/4 Fiş
- 1 × EK-Döngü Çoklu Alyan Anahtarı (6 mm, 8 mm, 9 mm)
Slovenya'da üretildi - AB!
Macaristan'da yapılan pompa motoru - AB!
LÜTFEN AKLINIZDA BULUNDURUN: